Clicky

anoniem en discreet verzonden, vandaag besteld morgen geleverd

Verzending & discretie

Verzendmethode Condoom Discount

Orders binnen Nederland gaan altijd via PostNL.

PostNL bezorgt de bestelling overdag op het door jou opgegeven afleveradres. Bent je niet aanwezig als de bestelling wordt aangeboden dan zal de PostNL-medewerker een kennisgeving in de bus achterlaten met daarop het adres van het postkantoor waar de bestelling de volgende werkdag afgehaald kan worden.

Pakje gemak, lekker anoniem

Sinds kort biedt PostNL een nieuwe service aan: PakjeGemak. Wanneer je kiest voor PakjeGemak kunt je zelf kiezen waar en wanneer je jouw bestelling ophaalt.
Heb je medebewoners of ouders die niet mogen zien dat je erotische producten koopt? Kies voor PakjeGemak en haal de bestelling zelf op bij jou in de buurt!

Voordelen PakjeGemak

  • Je hoeft niet meer te wachten op de postbode.
  • Geen levering aan huis, zodat je ouders of huisgenoten de bestelling niet kunnen aannemen.
  • Geen extra kosten; je betaalt dezelfde verzendkosten als een normale zending naar een huisadres. Uiteraard wordt je bestellingen vanaf € 30,- gratis verzonden.


Neutrale verpakking
Condoom Discount verzendt snel en anoniem naar jouw adres of naar een PostNL punt. Al onze bestellingen worden verpakt in een neutrale verpakking waar geen naam of logo van Condoom Discount op staat. Op de doos staat geen informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is. In verband met privacy staat er altijd "Postorder" als afzender.


Levering alleen op het door u opgegeven adres (niet bij de buren)

Jouw bestelling wordt verstuurd naar het door jouw opgegeven adres. Dit kan je eigen adres zijn of een PostNL punt. Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt je order niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden. Indien ook bij de tweede bezorgpoging het pakket niet afgeleverd kan worden, krijgt je een notificatie waarmee de bestelling afgehaald kan worden op het dichtstbijzijnde PostNL punt. Bij verzending via UPS of Fedex worden er 2 bezorgpogingen gedaan, waarna contact opgenomen kan worden met de bezorgdienst.


Hoe ziet een pakket van Condoom Discount er uit?
Hieronder zie je voorbeelden van de buitenzijde van onze pakketten. De naam Condoom is niet zichtbaar op het pakket.Verzendkosten
Verzendkosten bedragen € 3,95 per bestelling voor Nederland en België. Plaatst je een bestellingorder van € 30,- of meer, dan word deze altijd gratis verzonden.

Levertijd
Bestelling die op werkdagen voor 18:00 geplaatst worden, worden de volgende dag bezorgd. Mits de producten op voorraad zijn.

Track & Trace en verzendbevestiging

Wanneer je bestelling is verzonden ontvang je automatisch een bericht van Condoom Discount op het door jou opgegeven e-mailadres met daarin een verzendbevestiging en een Track & Trace code. Met deze TT-code kun je gemakkelijk en snel de status van je bestelling checken op de site van de pakketbezorger.